[Go Home] - [More silly things]

Nonkel Bob en de e-mailadres blues

Liefste kindertjes,

kom er maar eens gezellig bijzitten, dan nemen we de gitaar en zingen we een lied.

Ons aller Lumumba, de leuke Linux-studentenserver van het LUC, heeft namelijk sinds december een nieuwe user policy opgesteld, maar één der goddelijke roots had blijkbaar vergeten plaats te laten om er je e-mailadres op in te vullen, en dat mag niet he.

Nee, dat mag niet, want dan, dan, dan kunnen de woots de andewe gebwuikews niet beweiken met belangwijke boodschappen, zoals ovew penisvewlengingen enzo.

Inderdaad Sjakie. Gelukkig heeft één der goddelijkste goddelijke roots dat dan ontdekt, toen een verse gebruiker bij hem 's morgens kwam aankloppen. Deze root was een hele tijd afwezig geweest, omdat hij dacht dat het misschien beter was om een sociaal leven te beginnen in één of ander warm, zweterig land dan achter een koude computer te verrotten.

D-d-dat w-w-as niet z-zo s-slim he, want open s-sos en hartstochtelijke relaties g-gaan niet zo g-goed samen. W-want iedereen denkt d-dat dat t-t-tijdverspilling is, open sos. En dat is n-niet, he?

Ja, het maakt de wereld heel wat beter Flossie. Hij is dan ook tot inkeer gekomen en verwarmt zich weer aan de bekende lichtblauwe straling van zijn scherm, zodat zijn DNA stilletjes aan zal muteren en hij lekker steriel wordt. Want zeg nu zelf, wie wil er een wereld vol vieze brillendragers met korte vingers en vettig haar?

Ja, de hele kwestie maakt eugenetica weew bespweekbaaw.

Nu niet afdwalen he Sjakie, dat is niet mooi wat je daar zegt. Dus laten we gezellig dicht bij elkaar kruipen. Ik heb de gitaar al in de hand, dan kunnen we nu samen dat liedje zingen.

Het is getiteld "Er kan geen e-mailadres worden ingevuld op de policy":

 Am       D
Toen ik dezen morgend
   G     C
Zo rond der twaalven
  Am     D
Geklop op der deur
    G      D
mijnes kot's ho-oorde


 Em     C
Daar stond hij,
    D      G
een papier in zijn hand


       G
Er kan geen e-mailadres
     D   Am
worden ingevuld op de policy
   C  G
De tabel is daarvoor
   D     D7 D
te klein--------------
 C       D
was dat de bedoeling
  G             Em
of moet'k't veranderen misschien?


 G    D
Vrede op aarde
      C
aan iedereeeeeeeeeeeen
C/G   G
---------
(download available in OGG-format)

Edited with gVim Viewable With Any Browser Valid XHTML 1.0! Valid CSS!